"Якісно" зробили: У Києві через тиждень після ремонту асфальт "зійшов" зі снігом (фото)

На місці нещодавно відремонтованого дорожнього полотна в Оболонському районі столиці утворилися численні ями.

Фото:FacebookХалатність, з якої комунальники здійснюють ремонт дорожнього покриття, викликала обурення серед киян. Так, столичний юрист Сергій Закутайло розмістив в Facebook фотографії того, як на місці нещодавно відремонтованого асфальту в Оболонському районі утворилися численні ями, зазначають Патріоти України.

"Площу Шевченка "ремонтували" 4-5 місяців тому. Вулицю Автозаводську після комунальних робіт залатали тиждень тому. Результат на фото ... без коментарів. Оцініть "якість" робіт", - написав він.

У комунальній корпорації "Київавтодор" відповіли, що на згаданих ділянках проводився не капітальний, а поточний (дрібний) ремонт.

В якості одного з можливих винуватців розбитого асфальту в КП непрямо назвали ПАТ "Київводоканал", який поряд проводить роботи з перекладки водопроводу.

"На технічний стан вулиць вкрай негативно впливають численні розриття, які постійно проводяться на інженерних мережах для їх ремонту", - розповів Обозревателю перший заступник генерального директора "Київавтодор" Юрій Баранов.

Дорожники також відзначили, що ремонт на вулицях Автозаводська, Полярна і площі Шевченка буде проводиться навесні при сприятливих умовах.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...