Якого чиновника "викохала" КМДА: неадекват палив з бойової зброї по перехожих та патрульних (відео)

Затриманий розповів копам, що нібито відкрив стрілянину по коханій дівчині, яка вийшла на вулицю, світила ліхтариком у вікно і не давала йому спати.

скрін відео

На вулиці Мате Залке у Києві невідомий відкрив стрілянину по перехожих. За припущенням заявника зброя, з якої стріляв чоловік, бойова. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на fakty.ictv.ua.

Як повідомили очевидці, усього було 3 постріли. Детально чоловіка розгледіти не вдалося – було темно, проте припускають, що він сивий, приблизно 55-ти років.

Коли на виклик прибули патрульні і спробували вирахувати стрілка, він відкрив стрілянину по поліцейських. Пізніше їм вдалося вирахувати, у якій квартирі він мешкає і затримати правопорушника.

Пізніше затриманий розповів копам, що нібито відкрив стрілянину по коханій дівчині, яка вийшла на вулицю, світила ліхтариком у вікно і не давала йому спати. Чим закінчилась нічна стрілянина дивіться у сюжеті реаліті Патрульні на ICTV.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...