"Якось в США": Істерику російського дипломата в ООН висміяли в карикатурі

​Український художник Георгій Ключник показав, ким насправді є заступник постпреда РФ при ООН Володимир Сафронков.

Карикатура Георгія Ключника. Фото: facebook.com/zora.klucnik.

Російський дипломат став героєм карикатури Ключника через свою хамську відповідь представнику Великобританії Меттью Райкрофту. Своє творіння художник опублікував на сторінці в соціальній мережі Facebook, передають Патріоти України.

"Якось в США", - підписав Ключник свою карикатуру.

На картинці Сафронков зображений в образі КГБшника, який в одній руці тримає настільну лампу, як при допиті. Таким чином карикатурист підкреслив слова російського дипломата в бік Меттью Райкрофта, щоб той дивився йому в очі.

Нагадаємо, російський дипломат нахамив представнику Британії в ООН. Під час засідання Ради безпеки Організації Об'єднаних Націй у представника РФ трапилася істерика - Сафронков на підвищених тонах нахамив представнику Великобританії Меттью Райкрофту.

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...

Катерина Кухар відреагувала на критику військового Олександра Терена і зізналася, чи танцює під Чайковського

субота, 20 квітень 2024, 15:52

Прима-балерина і керівниця хореографічного коледжу Катерина Кухар прокоментувала висловлювання військового Олександра Терена про те, що вона і танцюрист Олександр Стоянов «заробляють на балетних постановках російських композиторів», передають Патріоти ...