Якраз на день народження Бандери: "Укренерго" пообіцяло Криму світло протягом 24 годин

Ремонтні бригади "Укренерго" вже приступили до виконання ремонтних робіт на лінії "Каховська-Титан".

Ілюстрація:www.bbc.com

Керівництво Херсонської області повідомляє, що енергетики 31 грудня почнуть ремонтні роботи на ЛЕП "Каховська – Титан", якою постачається електрика до Криму. Про це йдеться у повідомленні Херсонської ОДА з посиланням на начальника управління інформполітики державного підприємства "Укренерго" Зиновія Буцьо, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

За його словами, станом на 17.00, 31 грудня, ремонтні бригади "Укренерго" приступили до виконання ремонтних робіт на ПЛ 220 "Каховська-Титан". За словами Буцьо, ремонтні бригади вже закінчили демонтаж зруйнованої електроопори.

Плановий термін виконання необхідних робіт на об'єкті – 24 години. За сприятливих умов відновлення працездатності ПЛ можливе до кінця поточної доби.

Як відомо, 30 грудня, вночі, у районі села Богданівка Каховського району в результаті спрацювання системи релейного захисту було перервано постачання електроенергії по лінії 220 ПЛ "Каховська-Титан", у результаті чого подача електроенергії до АР Крим повністю призупинена.

Два райони Херсонської області Каланчацький та Чаплинський заживлено за резервною схемою. За висновками експертів вибухотехнічної служби, яка працювала на місці аварії - опору пошкоджено внаслідок вибуху. Зараз Крим забезпечується за рахунок власної генерації, генераторних установок із Росії та енергомостом із Кубані.

Страсна субота - наймістичніший день Великого посту: Що не можна робити в цей день

субота, 4 травень 2024, 5:00

У Вдень у Велику суботу в Храмі Гробу Господнього в Єрусалимі щороку очікують на сходження Благодатного Вогню, частки котрого.у наші часи швидко розповсюджуються православним світом. За день до Великодня християни східного обряду зустрінуть Велику, або...

Відомий спортсмен, а нині боєць спецпідрозділу СБУ Стаховський назвав головну перевагу росіян і що цьому протиставити

субота, 4 травень 2024, 4:15

Легенда тенісу в Україні Сергій Стаховський служить у лавах СБУ з 2023 року. Бувши на різних ділянках фронту та аналізуючи ситуацію, він сказав, у чому Росія переважає Україну. Про це він розповів в інтерв'ю "РБК-Україна", передають Патріоти України. З...