Якщо Голубан не винен, то треба надавати по губам тим негідникам, які цитують терориста Ходаковського - Аваков

Полковник Голубан пройде і поліграф, і повну тотальну перевірку всіх звинувачень, які йому висунули, і якщо він винен - ​​то відповість, наголосив міністр МВС.

Арсен Аваков. Фото:unn.com.ua

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що журналісти мають надавати по губах тим, хто цитує терориста Ходаковського. Про це він заявив на брифінгу у Харкові, передають Патріоти України з посиланням на Depo.ua.

"Якщо полковник Голубан в чомусь замішаний і звинувачення, які йому висуваються підтвердяться, то він повинен відповідати. Разом з тим у мене викликає деякий подив, коли патентований терорист, у якого реальна кров на руках, Ходаковський, викидає сумнівне відео з множинним монтажем, який видно навіть не озброєним оком, його тут же беруть і пропагують наші народні депутати. Я цього ніколи не прийму і не зрозумію, коли такого роду речі використовуються в політичних цілях", - заявив Аваков.

"Голубан пройде і поліграф, і повну тотальну перевірку всіх звинувачень, які йому висунули, і якщо він винен - то відповість. А якщо ні, я хочу, щоб хтось із вас дав по губам тим негідникам, які дозволяють собі поширювати і цитувати терориста Ходаковського", - додав він, звертаючись до журналістів.

Як повідомлялося раніше, поліція Донеччини звернулася до СБУ для встановлення походження відео, розповсюдженого соцмережами з подачі терориста Ходаковського, а також для підтвердження або спростування його оригінальності.

Сам Голубан заявив, що людина на відео дійсно дуже схожа на нього. А у Генпрокуратурі заявляють, що триває перевірка інформації щодо зв'язку полковника поліції Юрія Голубана з бойовиками "ДНР". Ходаковський заявив, що Голубан воював у складі його бандформування "Восток" в 2014 році.

Суд покарав українця, який скаржився на викрадення, залякування та шантаж з боку ТЦК

субота, 4 травень 2024, 21:45

Українець мав звання рядового, пройшов військово-лікарську комісію і отримав повідомлення про прибуття у військову частину. Однак чоловік замість того, щоб стати до лав ЗСУ, пішов у місцеве відділення Державного бюро розслідування (ДБР), щоб подати ска...

В Україні військові зможуть самі розрахувати свої виплати: Міноборони запустило онлайн-калькулятор

субота, 4 травень 2024, 21:30

Міністерство оборони розробило онлайн-калькулятор, за допомогою якого військовослужбовці та їхні родичі зможуть розрахувати їхнє грошове забезпечення залежно від видів виплат. Про це повідомили в пресслужбі оборонного відомства, передають Патріоти Укр...