​Якщо пожартував, то дуже невдало: Екс-комбат "Айдара" вказав у декларації трильйон гривень готівкою

Народний депутат від фракції "Воля Народу" Сергій Мельничук задекларував рівно трильйон гривень.

Про це йдеться в його електронній декларації за 2015 рік, зазначають Патріоти України. При цьому слід зазначити, що депутатська зарплата за рік склала 73 478 грн. Де і як забагатів пан Мельничук за 44 роки свого життя – залишається загадкою.

Якщо у пана прорізалось таке почуття гумору, то може його хтось і зрозуміє. Однак те, що спільний ворог отримав блискучий інформаційний привід – безумовно. Також нардеп задекларував квартиру в Вінниці в 65 кв. м та земельну ділянку у Вінницькій області 2450 кв. м.

Крім того, в е-декларації Мельничука вказані два авто: Jeep Grand Cherokee 1994 року випуску і ГАЗ 2411 1988 року випуску.

"Не терпіла зухвальства і зайвого пафосу": На фронті загинула військовослужбовиця та журналістка Алла Пушкарчук

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:22

Дівчина пішла на війну ще у 2014-му, залишила світ мистецтва, навчання в університеті Карпенка-Карого і омріяну кар'єру театрознавиці. . За словами Крапивенка, коли Пушкарчук взяли в команду "Тижня", вона зросла від новинаря до повноцінної культурно...

В боях з російськими окупантами загинув головний сержант бригади "Хартія", орденоносець Олександр Ющенко

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:14

Під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Долинське Дніпропетровської області загинув головний сержант 13-ї бригади Національної гвардії України "Хартія" Олександр Ющенко, повідомляє пресслужба бригади. Пряма мова мера: "Штаб-сержа...