Якщо провину буде доведено: Князь Монако вперше прокоментував справу російського олігарха Риболовлєва

Альбер II закликав поки що поважати презумпцію невинуватості.
Князь Монако Альбер II і Дмитро Риболовлєв. Фото: ЕРА.

Князь Монако Альбер II заявив, що якщо провину російського олігарха Дмитра Риболовлєва буде доведено, йому слід відмовитися від керівництва футбольним клубом. Про це він сказав в інтерв'ю Mediapart, передають Патріоти України.

"Ми повинні дочекатися закінчення розслідування. Якщо все це буде доведено, я думаю, що йому потрібно піти (від керівництва клубу - ред.)", - сказав Альбер II.

Князь зазначив, що поки що потрібно поважати презумпцію невинуватості. "Якщо тільки він сам не вирішить припинити своє резидентство в Монако, поки ж ми не можемо поспішати", - сказав Альбер II.

Нагадаємо, Риболовлєва затримали в Монако 6 листопада. Він був викликаний повісткою і з'явився на допит для надання свідчень у рамках розгляду з арт-дилером Івом Був'є. 7 листопада судовий слідчий Монако висунув овинувачення проти Риболовлєва у справі про корупцію та торгівлю впливом.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...