Ідея покійного Нємцова та інших російських опозиціонерів: Українці відповіли на питання, чи згодні продати Крим "братам" - соцопитування

Згідно з результатами соцопитувань українці категорично проти "продажу" Криму Росії.

Ілюстрація:styknews.info

Соціологічне дослідження Українського Інституту Майбутнього показало, що українці не сприймають ідеї компромісних варіантів вирішення проблеми Криму. Про це пише Хвиля, інформують Патріоти України.

Зокрема, на прес-конференції в ІА «Інтерфакс-Україна», були представлені дані соціології, що 75,6% респондентів виступили проти сценарію спільного управління Україною і Росією Кримом. Даний варіант підтримали 13,2% опитаних, а ще 10,5% респондентів вагалися з відповідями.

Не менш категорично українці ставляться до іншого варіанту, який не раз з'являвся в українських і російських ЗМІ - «викупу» Росією Криму за ту чи іншу суму. У соцопитуванні респондентам "запропонували" 200 млрд. доларів компенсації за Крим з боку Росії.

Однак, результати були такими ж категоричними. - 76,4% респондентів відповіли «ні», тобто виступили проти будь-якої форми «продажу» Криму Україною Росії. Підтримали такий сценарій тільки 11,8% респондентів, а ще 10,9% не змогли дати відповіді.

Всього було опитано 2000 респондентів - жителів України з дотриманням квотності за регіональним, віковим принципам. Похибка вибірки становить 2,3%. Опитування було проведено 17-31 травня.

Український Інститут Майбутнього був створений у травні 2016 року політтехнологом Тарасом Березовцем, народними депутатами Антоном Геращенком і Олексієм Скрипником, бізнесменом Ігорем Ліскі, керівником аналітичної групи Amelin Strategy Анатолієм Амеліним і шеф-редактором "Хвилі" Юрієм Романенком.

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...