Є гарний привід: У центрі Львова влаштували патріотичний флешмоб (фотофакти)

Сьогодні, 16 липня, біля пам'ятника Тарасу Шевченку з нагоди 26-річниці прийняття Декларації про державний суверенітет України львів'яни влаштували флешмоб.

hDbAp_SSGRc

На площі біля пам’ятника Тарасу Шевченку у Львові відбулась масштабна громадська акція – флешмоб під назвою «Єдина, вільна, неподільна – Суверенна Україна!». Про це повідомляє сайт міста Львова 032.ua, зазнчають Патріоти України.

Зазначимо, що до акції долучилось близько сотні людей, які відтворили собою кордони України тримаючи синьо-жостру стрічку у руках. Як відбувався патріотичний флешмоб йдеться у фоторепортажі.

qPCrorbw0ME

N0XqWngEyeM

CwJGVOl_0Mg

Qo3ZgUAhbPU

c_XcKsOEWeU

"І це всього за 12 днів": У Словаччині збір для України наближається до чотирьох мільйонів євро, - ЗМІ

субота, 27 квітень 2024, 15:41

У Словаччині кампанія громадянського збору коштів на допомогу Україні наближається до чотирьох мільйонів євро: люди назбирали великі гроші за 12 днів, в той час як словацький уряд "страйкує" участь у чеській ініціативі щодо допомоги українцям, передают...

Бідолаха почув хруст кісток та закричав від болю: У Туреччині стоматолог вкрутив зубний імплантат у мозок пацієнта

субота, 27 квітень 2024, 15:14

У Туреччині чоловік звернувся до стоматолога із зубним болем, після чого опинився у лікарні, де йому видалили зубний імплантат з порожнини мозку. Про це пише Metro, передають Патріоти України. 40-річний Рамазан Йилмаз звернувся до приватної клініки у Б...