Є кілька факторів: Ярош розповів, як можна "підірвати Росію зсередини" (відео)

За словами Дмитра Яроша, російське суспільство дуже розділене.

Дмитро Ярош. Фото: Антикор.

Командир Української добровольчої армії, екс-лідер "Правого сектора" Дмитро Ярош заявив, що у Росії є велика кількість дестабілізуючих факторів, які Україна могла б використовувати. Про це він сказав в інтерв'ю телеканалу ZIK, передають Патріоти України.

За словами Яроша, російське суспільство розділене. "У них є купа дестабілізуючих факторів, які Україна повинна включати в дію. Це Північний Кавказ, це мусульманський фактор, це китайський фактор в Сибіру, це багатомільйонна українська діаспора, з якою взагалі ніхто не працює ... Таке відчуття складається... Росію можна підірвати зсередини", - говорить він.

На думку колишнього лідера "Правого сектора", зробити це необхідно, оскільки поки існує Росія, буде існувати і загроза українській державності.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...