Є загиблі та поранені: У Молдові сталася ДТП із автобусом, який прямував в Україну

Автобус, в якому знаходився 41 пасажир, врізався у причіп трактора, що їхав попереду та рухався без включених освітлювальних сигналів.
У Молдові сталася смертельна ДТП. Фото: mignews.com.ua.

У Молдові сталася дорожньо-транспортна подія за участю автобуса «Кишинів - Затока». Троє людей загинули, 12 доправлені до лікарні з важкими травмами. За даними поліції, аварія сталася в ніч на середу, 22 серпня, неподалік від молдавсько-українського кордону в районі Штефан-Воде на півдні Молдови, повідомляють Патріоти України.

Як поінформували в Генеральному інспектораті поліції, автобус, в якому знаходився 41 пасажир, врізався у причіп трактора, що їхав попереду та рухався без включених освітлювальних сигналів. Від удару автобус перекинувся, а причіп трактора занесло на зустрічну смугу, де він ударився в легковий автомобіль, що рухався по зустрічній смузі.

В результаті аварії водій і пасажирка легкового автомобіля загинули на місці, а чотирирічна дитина, що знаходилася в машині, доправлена до лікарні з важкими травмами. Загинув також один із пасажирів автобуса. Усі загиблі - громадяни Молдови. Проводяться додаткові слідчі заходи.

Джерело: Укрінформ

Ціни на дешеву каву різко зросли до 45-річного максимуму

вівторок, 7 травень 2024, 5:00

Світові ціни на каву сорту робуста зросли до найвищого за останні 45 років рівня через дефіцит виробництва. У квітні ціна на тку каву підвищилася на 16,8% - до $1,93 за фунт, а ціни на інші сорти кави зросли на 14,8-17,8%, йдеться у звіті Міжнародної о...

Путін нагородив орденом ексрежисера Єралашу, який був засуджений за розбещення дитини та воює проти України

вівторок, 7 травень 2024, 4:15

Російський диктатор Володимир Путін нагородив нагородив орденом “За спасение погибавших” режисера програми “Єралаш”, який був ув’язнений за розбещення 13-річного хлопчика. Про це пише видання “Обозреватель”, передають Патріоти України. Як зазначається,...