Є загиблі та поранені: У Молдові сталася ДТП із автобусом, який прямував в Україну

Автобус, в якому знаходився 41 пасажир, врізався у причіп трактора, що їхав попереду та рухався без включених освітлювальних сигналів.
У Молдові сталася смертельна ДТП. Фото: mignews.com.ua.

У Молдові сталася дорожньо-транспортна подія за участю автобуса «Кишинів - Затока». Троє людей загинули, 12 доправлені до лікарні з важкими травмами. За даними поліції, аварія сталася в ніч на середу, 22 серпня, неподалік від молдавсько-українського кордону в районі Штефан-Воде на півдні Молдови, повідомляють Патріоти України.

Як поінформували в Генеральному інспектораті поліції, автобус, в якому знаходився 41 пасажир, врізався у причіп трактора, що їхав попереду та рухався без включених освітлювальних сигналів. Від удару автобус перекинувся, а причіп трактора занесло на зустрічну смугу, де він ударився в легковий автомобіль, що рухався по зустрічній смузі.

В результаті аварії водій і пасажирка легкового автомобіля загинули на місці, а чотирирічна дитина, що знаходилася в машині, доправлена до лікарні з важкими травмами. Загинув також один із пасажирів автобуса. Усі загиблі - громадяни Молдови. Проводяться додаткові слідчі заходи.

Джерело: Укрінформ

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...