Євро-2016: Що потрібно знати про сьогоднішній матч Україна-Північна Ірландія

На думку букмекерів, Україна є фаворитом майбутнього протистояння.

Збірна України проведе сьогодні другий матч на Євро-2016. Ілюстрація: obozrevatel.com.

Сьогодні, 16 червня, збірна України проведе другий матч на Євро-2016. Суперником команди Михайла Фоменка буде Північна Ірландія, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

ТВ-МЕНЮ

Усі охочі, хто не має можливості підтримати нашу збірну в Ліоні і потрапити на стадіон, зможуть подивитися другу гру "жовто-синіх" у Франції на телеканалі "Україна". Початок зустрічі о 19:00.

Крім того, поєдинок на "Стад де Ліон" транслюватимуть російські канали "Матч Футбол 1" і "Матч ТВ", а також "Білорусь 5".

БУКМЕКЕРИ

На думку букмекерів, Україна є фаворитом майбутнього протистояння. Коефіцієнт на перемогу збірної України - 1.6, тоді як котирування на виграш айрішів - 6.8. Нічия оцінюється показником 3.85.

ЛЮДИ В ЧОРНОМУ

Збірній України дістався фартовий суддя на матч із Північною Ірландією. Поєдинок у Ліоні обслуговуватиме чеська бригада арбітрів на чолі з Павелом Краловцем.

Допомагати 37-річному судді будуть помічники словак Роман Слішко і чех Томаш Мокрушев. Додатковими помічниками рефері виступлять чехи Петро Арделяну і Міхал Патак. Функції четвертого судді виконає грек Тасос Сідіропулос.

Краловець тричі працював на матчах української збірної. Цікаво, що у всіх іграх наші святкували перемоги, забивши в кожному з них по три м'ячі.

СЛОВА ТРЕНЕРІВ

Михайло Фоменко:

"З функціональним станом гравців жодних проблем у збірній немає. У матчі проти Північної Ірландії потрібно створити більше моментів, ніж ми створили і реалізували їх у грі з Німеччиною".

Майкл О'Ніл:

"Усі повністю зосереджені і налаштовані на хорошу гру. Віримо, що можемо грати краще у плані контролю м'яча і здатні диктувати свої умови на полі. Нам потрібно знайти баланс".

ФАКТИ ТА КОМЕНТАРІ

Збірні України та Північної Ірландії чотири рази у своїй історії грали один з одним. Вперше вони зустрілися в кваліфікації до чемпіонату світу-1998. Тоді вдома Україна обіграла суперника з рахунком 2:1, а на виїзді здобула мінімальну перемогу - 1:0.

Ще двічі команди перетнулися у відборі до Євро-2004. Обидва поєдинки завершилися нульовою нічиєю. Таким чином, Україна має позитивну статистику в іграх із айрішами. Чотири матчі: дві перемоги і дві нічиї.

ТУРНІРНЕ СТАНОВИЩЕ

Після першого туру, в якому збірна України програла Німеччині з рахунком 0:2, а Північна Ірландії поступилася Польщі 0:1, наша команда посідає останнє місце в групі С. "Зелені" розташувалися на третій сходинці за рахунок кращого показника забитих/пропущених м'ячів.

Бережіть себе: У партіях спецій та прянощів з Індії знайдено небезпечну отруту

четвер, 2 травень 2024, 19:54

Індійське управління з контролю за безпекою продуктів харчування та дотримання стандартів (FSSAI) поінформувало про масштабні перевірки партій вироблених та відправлених за кордон прянощів та приправ індійського походження. Про це пише Reuters, передаю...

Винятки з закону: Ось кому не треба особисто йти до ТЦК

четвер, 2 травень 2024, 18:56

Що ближче новий закон про мобілізацію до набуття чинності (18 травня), відкриваються все більше нових сюрпризів, які підготували для українців законодавців. І один з них - неможливість оновити особисті дані про себе без обов'язково відвідування ТЦК та ...