Євробачення-2017: Названо ім'я головного продюсера Нацвідбору

Костянтин Меладзе закликав молодих українських артистів не боятися конкуренції з іменитими співаками і подавати заявки на участь.

В Україні стартує Національний відбір на Євробачення-2017. Фото: unian.net.

Телеканал СТБ разом з UA: Перший починають підготовку до другого Національного відбору на Євробачення. Музичним продюсером Нацтбору став Костянтин Меладзе. Про це повідомлялось Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Меладзе закликає молодих українських артистів не боятися конкуренції з іменитими співаками і подавати заявки на участь.

"У минулому році ми переглянули близько 1500 аудіо- та відео-заявок, відібравши в прямі ефіри 18 виконавців. У цьому році ми очікуємо ще більшу кількість виконавців як початківців, так і відомих. Зі свого боку, ми будемо всіляко допомагати учасникам підготуватися належним чином , - дуже хочеться, щоб Національний відбір став не тільки стимулом для музикантів, а й щорічним музичним відкриттям для українців ", - вважає Меладзе.

Прийом заявок від груп і вокалістів, які бажають представити Україну на конкурсі в травні 2017 року, стартує 1 вересня.

"Ми абсолютно задоволені співпрацею з телеканалом СТБ і хочемо продовжувати його. Завдяки новому підходу, в відборі взяли участь команди, які раніше критично ставилися до Євробачення", - говорить генеральний директор Національної телекомпанії України Зураб Аласанія.

За словами керівника Національного відбору Наталії Франчук, в цьому році вибір представника від України стане ще більш масштабним, а кількість прямих ефірів в лютому 2017 року може збільшитися.

"Відбір на "Євробачення" вперше став національним рухом з абсолютно прозорим голосуванням. Фінал 21 лютого зібрав рекордну кількість унікальних голосів як серед розважальних проектів СТБ, так і за історію національних відборів на UA: Перший: за годину було прийнято 382 602 голоси, з яких 344 268 є унікальними (тобто тільки 10% тих, хто проголосував глядачів підтримали більше, ніж 1 учасника). В цьому році ми, безумовно, збережемо систему голосування такою ж. А щоб у глядачів був максимально широкий вибір, ми готові збільшити кількість прямих ефірів і показати всіх гідних артистів ", -говорить Наталія Франчук.

Телеканал СТБ взяв на себе фінансові витрати, пов'язані з поїздкою і проживанням Джамали і членів її команди в Стокгольмі, а також допомогу в підготовці номера. Цього року практика фінансової підтримки представника від України збережеться.

Вже з 1 вересня музичні групи і сольні виконавці віком від 16 років зможуть завантажити заявку з відео на сайті eurovision.stb.ua.

Згідно з правилами, пісня для участі у Національному відборі повинна бути оригінальною і ніде не звучати повністю або частково до зазначеної дати.

У жовтні-листопаді команда Національного відбору проїде по найбільших містах України (Харків, Запоріжжя, Львів, Дніпро, Одеса, Київ), де Костянтин Меладзе особисто прослухає всіх, хто подасть заявки на участь. Розклад кастингів з'явиться пізніше на сайті www.stb.ua.

Прямі ефіри Національного відбору пройдуть в лютому 2017 року паралельно на телеканалах СТБ і UA: Перший. Переможець представить Україну на 62-му Пісенному конкурсі Євробачення саме з тією композицією, яка принесе йому перемогу в фіналі відбору. Місто, в якому пройде Євробачення-2017, буде оголошено до 1 серпня.

Перейдуть в онлайн-формат: Росія скасовує проведення ходи "Безсмертний полк"

вівторок, 23 квітень 2024, 19:40

У Москві скасовано проведення ходи «Безсмертний полк» 9 травня. Натомість подія відбудеться в онлайн-форматі. Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на організаторів акції, передають Патріоти України. Як заявила перша заступниця голови комітету...

"Ніхто з його рідні в РФ більше не живе, але...": Легенда українського тенісу звинуватив зірку Росії в лицемірстві

вівторок, 23 квітень 2024, 19:28

За словами спортсмена, він вважає Медведєва лицеміром, який не висловився про війну в Україні. «Я знаю, що він із сім'єю виїхав із Росії у 2017 році. Ніхто з його близьких у Росії не живе. Але він, як риба, набрав у рот води, він досі мовчить і нічого ...