​Євробачення-2017: Стало відомо, хто представить Україну на європеському пісенному конкурсі (відео)

За однаковою кількістю балів від судій та глядачів, голоси простих людей виявились вирішальними. Свої серця українці віддали полтавчанам.

Гурт O.Torvald

Судді національної частини конкурсу Джамала, Андрій Данилко та Костянтин Меладзе разом з українськими глядачами обрали виконавця, який вже у травні представить Україну на конкурсі "Євробачення-2017". Отже, Україну на конкурсі "Євробачення-2017"представить гурт O.Torvald, зазначають Патріоти України. Він зумів обійти конкурентів із композицією Time.

За право представляти Україну на «Євробаченні-2017» змагалися Tayanna, «Сальто назад», Illaria, Rozhden, Melovin та O.Torvald.

Члени журі проголосували наступним чином:

Tayanna - 6 балів

O.Torvald - 5 балів

Illaria - 4 бали

Rozhden - 3 бали

Melovin - 2 бали

«Сальто назад» - 1 бал

Глядачі розставили конкурсантів так:

Melovin - 6 балів

O.Torvald - 5 балів

Tayanna - 4 бали

«Сальто назад» - 3 бали

Rozhden - 2 бали

Illaria - 1 бал

O.Torvald і Tayanna набрали однакову кількість голосів. Однак гурт O.Torvald зібрав більше симпатиків серед глядачів. І за рівності балів це виявилось вирішальним.

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...

До України йде довгоочікуване потепління: Синоптики розповіли, коли температура підвищиться до +20°

четвер, 25 квітень 2024, 10:57

В Україні вже тривалий час утримується холодна та дощова погода. Втім, незабаром в регіонах очікується потепління. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. За її словами, наприкінці тижня до України повернеться не тіл...