Її тіло знайшов брат: Українська співачка зі Львівщини вчинила самогубство

Артистці було всього 22 роки.

У середу, 6 вересня, обірвалось життя молодої української співачки зі Львівщини Маріанни Грушицької. Керівниця дитячого ансамблю повісилась у власному будинку. Про це у Facebook написав депутат Львівської обласної ради Петро Жукровський, повідомляють Патріоти України.

22-річну Грушицьку протягом багатьох років знали як талановиту виконавицю, вона керувала дитячим ансамблем "Квіти надії".

Також співачка займалась благодійністю, організовувала патріотичні заходи. Нещодавна брала участь в організації вечору присвяченому пам'яті культового музиканта Андрія Кузьменка (Скрябіна).

Про смерть жінки повідомив її брат, який і знайшов повішену Маріанну на горищі їх будинку.

За словами поліцейських, слідів насильства на тілі не виявили. Наразі тіло Грушицької перевіряють судмедексперти.

Що стало причиною самогубства, також ніхто сказати поки що не може.


"Я вчора розмовляв із польським журналістом": Політолог пояснив, в якому випадку Польща може депортувати українців

четвер, 25 квітень 2024, 17:30

Політолог Володимир Фесенко пояснив, чому міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив про те, що його країна готова допомогти Україні повернути військовозобов’язаних. Він вважає, що це – відображення настроїв населення Польщі. Про це Володими...

Українців зможуть бронювати від мобілізації через "Дію": Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 17:22

Кабінет Міністрів розробляє новий порядок бронювання військовозобов'язаних, планується, що це можна буде зробити через "Дію", передають Патріоти України. Як пише «Форбс», про це повідомила перша віце-прем'єрка та міністерка економіки Юлія Свириденко, я...