Їх жаліють інколи більше, ніж людину: Як медики 128-ї бригади чотирилапих "бандерівців" рятують (фотофакти)

Чотирилапі друзі в зоні АТО є оберегами для солдатів, тому за них дбають, як за найдорожчих членів сім'ї.

Порятунок чотирилапого друга в зоні АТО. Фото:FacebookМедики закарпатської 128-ої бригади не лише рятують життя бійців, які обороняють країну у зоні АТО, але і допомагають тваринам, які є оберегами для військових. Волонтерка Власта Негря оприлюднила у Facebook світлини порятунку собаки, яка є чотирилапим другом для 128-ої бригади, передають Патріоти України.

"В екстремальних умовах медики 128-ої бригади стають ветеринарами. Лікують від осколкового поранення. Буде жити", - стверджує волонтерка.

"Визволитель" не стерпів відмови: У Севастополі окупант ударив дівчину ногою в обличчя за відмову танцювати лезгинку (відео)

неділя, 5 травень 2024, 10:43

Російські окупанти продовжують тероризувати мирне населення окупованих територій України. У Севастополі (Крим) військовий із угруповання "Шторм Z" ЗС РФ напав на дівчат. Постраждала записала інцидент на відео, передають Патріоти України. Інцидент трапи...

Надія на світле майбутнє: Благодатний вогонь прибув до України

неділя, 5 травень 2024, 10:25

Благодатний вогонь прибув до України. Пізно вночі скаути доправили його до пункту пропуску "Старокозаче", що на українсько-молдовському кордоні. Про це повідомили у Державній прикордонній службі України. Вогонь з Єрусалиму зустріли капелани та прикордо...