Ілон Маск буде заздрити: У Ялті "по-багатому" відремонтували набережну (фото)

"Відремонтовані ділянки" огородили іржавими шматками паркану.

"Ремонт" набережної у Ялті. Фото: соцмережі.

В окупованому Криму жителі Ялти показали в мережі, як недавно відремонтували набережну міста, передають Патріоти України.

На фото видно, що ремонт полягав в заливанні дірок в покритті набережній сумішшю з бетону і асфальту, з боку схожою на застиглий бруд. Знімки оприлюднив "Людвік Пападопулу" в Твіттері.

Зазначається, що "відремонтовані ділянки" огородили іржавими шматками паркану. Користувачі в шоці від такого "ноу-хау", проте намагаються навіть жартувати на цю тему. "Було б смішно. Якби не було так сумно", - написав один із користувачів.

"Ілон Маск, заздри. Нижню набережну відремонтували. Тепер можна запускати не тільки катери, а й круїзні лайнери", - зазначають користувачі.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...