"Їм плювати і на ваших дітей, і на ваше горе": Мережу обурив інцидент з лікарем у Харкові, яка відмовилася допомогти хворій дитині (відео)

Батько дитини виклав відео розмови з завідувачем, яка, як він стверджує, спочатку виставила його з кабінету для заповнення корінців для кур’єра.

Ілюстрація:marichkanews.com

У Харкові розгорівся скандал через лікаря, яка відмовилася допомагати хворій дитині. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив батько дитини Євген Насонов, зазначають Патріоти України.

“Разом зі своєю дитиною, у якої температура весь попередній тиждень була 38-39, прийшов на плановий огляд до лікаря в дитячу поліклініку. Після того як на огляд до нашого закріпленого лікаря не потрапили через її хворобу, пройшли огляд у іншого лікаря в цій же поліклініці”, – написав Насонов.

За його словами, огляд проводився 3-4 хвилини. Він включав перевірку спиртовим або ртутним термометром температури, прослуховування легень дитини з паралельною бесідою з медсестрою, перегляд горла без ліхтарика і спеціальної лопатки.

“В результаті твердження лікаря мене вразило: “Ваша дитина цілком здорова, ми закриваємо лікарняний вашій мамі, нехай прийде отримає лікарняний лист”. Я природно заперечив на це висловлювання. Лікар без докорів сумління на моє заперечення відправила мене до завідувача поліклінікою”, – повідомив Насонов.

Батько виклав відео розмови з завідувачем, яка, як він стверджує, спочатку виставила його з кабінету для заповнення корінців для кур’єра.

“Після розмови з даною особою, як і з лікарем на прийомі, я викликав наряд поліції і написав заяву, через некоректну поведінку, за образу, за недотримання графіка прийому громадян, за відмову в огляді дитини, а також непрофесіоналізм”, – зазначив Насонов.

Інтернет-користувачі гнівно відреагували на таку поведінку лікаря.

“Я за таке по морді б надавала. Розумію що це було б порушення закону, але… Коли бачу таке хамство мене просто розпирає”, “Гнати в шию такого доктора”, “Раніше натякали, а зараз вимагають. А взагалі якщо лікар знає свою справу, він ніколи так поводитися не буде. А якщо вони в халаті для заробітку грошей за всяку ціну, то їм плювати і на ваших дітей і на ваше горе”, – пишуть користувачі.

Опалювальний сезон в Україні можуть завершити достроково, названо терміни і причину

вівторок, 19 березень 2024, 11:28

Опалювальний сезон в Україні цього року завершиться наприкінці березня через плюсову температуру повітря. Про це заявив голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов, . "Зазвичай опалювальний сезон закінчується 15 квітня, але цього року, зважаючи на п...

В Україні повернули обов'язкову індексацію зарплат, але підвищення можна не чекати? Всі нюанси

вівторок, 19 березень 2024, 11:26

Для українських роботодавців повернули зобов'язання щороку проводити індексацію зарплат. У 2023 році дія такого правила була припинена, проте 2024-го її відновили. Утім, українцям не доводиться розраховувати на різке підвищення окладів - обов'язковій і...