Імідж - ніщо, пристрасть - все: Собака стала зіркою мережі, стрибнувши через паркан (відео)

Собака зробила сальто в гонитві за м'ячиком.

Собака грає з м'ячем. Ілюстрація: classpic.ru1.

В Австралії собака по кличці Розі насмішила господарів, зробивши сальто через паркан в гонитві за м'ячиком. Відео стрибка опублікував австралійський канал 9 News на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Хоча з боку виглядає моторошно, з нею все було в порядку, вона спіймала м'ячик і принесла його назад, щоб я кинула його ще раз", - розповіла господиня Розі Шеннон Джонстон.

Відео на сьогоднішній день подивилися вже понад шість мільйонів чоловік, а поділилися роликом 89 тис. користувачів.

До речі, найщасливіший у світі хаскі підкорює соцмережі. Пес породи хаскі на прізвисько Мару не залишить нікого байдужим, бо його посмішка зачаровує з першої секунди погляду на фото.

Більшість українських біженців готові повернутися з-за кордону: Опитування показало, за яких умов

четвер, 2 травень 2024, 15:56

Більшість українців все ще планують повернутися до України (26% точно та 26% скоріше). З них 61% планує це зробити після війни, передають Патріоти України. з посиланням на дані опитуванняInfo Sapiens. Остаточне закінчення війни / припинення бойових ді...

Як підтвердити право на відстрочку через інвалідність дружини - роз’яснення юриста

четвер, 2 травень 2024, 14:56

Чоловіки, які мають дружину з інвалідністю III групи, можуть отримати відстрочку від мобілізації. Про те, як підтвердити це право, розповіла юристка Галина Токмач, передають Патріоти України. Правозахисниця пояснила, що мобілізаційним законом, який наб...