Індійський музикант під час 7-годинної операції на мозку безперервно грав на гітарі (фото)

У Абхишека Прасада діагностували музичну дистонію, яка провокує мимовільне скорочення м'язів.

Індійський музикант сім годин грав на гітарі, поки йому оперували мозок. Фото: Reuters.

Індійський музикант Абхішек Прасад сім годин грав на гітарі, поки хірурги робили операцію на його мозку. Колишній IT-фахівець, а нині музикант, страждав від так званої музичної дистонії, яка провокує мимовільне скорочення м'язів, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

У разі Абхишека, у нього скорочувалися три пальці на лівій руці під час гри на гітарі.

Під час всієї операції, чоловік перебував у свідомості. Більш того, весь цей час він грав на гітарі, допомагаючи таким чином лікарям виявити проблемні ділянки мозку.Нейрохірург Шаран Шрінівасан сказав йому, щоб він взяв з собою гітару в операційний зал: "Мені буде потрібен постійний зворотній зв'язок від вас про те, як ви себе почуваєте".

Музикант пізніше розповів, що операція пройшла вдало і він вже сподівається випустити свій перший альбом найближчим часом.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...