Йому було 26: У Запоріжжі на колінах прощалися із загиблим на Донеччині бійцем (фото)

Леонід Сазонов з позивним "Борода" загинув під Волновахою Донецької області 16 лютого.

У Запоріжжі прощалися з бійцем 37-го окремого батальйону. Фото:https://www.061.ua/Загиблого військовослужбовця 37-го окремого батальйону Леоніда Сазонова поховали в рідному Запоріжжі сьогодні, 18 лютого. Про це повідомляє місцевий сайт 061.ua, передають Патріоти України.

Прощання відбулося біля будинку на вулиці Незалежної України, де жив боєць. Провести його в останню путь прийшли кілька сотень людей. Леоніда, з позивним "Борода", проводжали рідні, близькі та колеги.Коли несли труну з тілом загиблого, присутні на знак пошани стали на одне коліно.

Поховали бійця на Осипенківському кладовищі. 26-річний Леонід Сазонов загинув під Волновахою Донецької області 16 лютого.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...