Йому було 27: На Львівщині вшанували пам'ять загиблого у зоні АТО героя (фото)

Тарас Дорош загинув 14 січня 2015 року під час виконання бойового завдання у зоні проведення АТО на Луганщині. Йому було 27 років.

Фото:прес-служба ГУНП у Львівській областіНа Львівщині відбулася панахида за співробітником поліції Тарасом Дорошем, який загинув у зоні проведення АТО. Про це повідомляє прес-служба ГУНП у Львівській області, зазначають Патріоти України.

Панахида відбулась у селі Малехів, на ній були присутні бойові побратими Тараса та правоохоронці Львівщини.

У травні 2014 року Тарас одним із перших добровільно вступив на службу у батальйон патрульної служби поліції особливого призначення "Львів". Після навчання відправлений для несення служби у зону АТО.

Тарас Дорош загинув 14 січня 2015 року під час виконання бойового завдання у зоні проведення АТО у Луганській області. Йому було 27 років.

Дорош посмертно нагороджений орденом "За мужність" ІІІ ступеня. У львівській СЗШ №42 у Личаківському районі, де він навчався, встановлено меморіальну дошку.

Синоптики попереджають про сильні заморозки в Україні: Де різко знизиться температура

четвер, 18 квітень 2024, 9:50

Синоптики попереджають про суттєве погіршення погоди та зниження температури в Україні. Так, у низці регіонів очікуються заморозки. Про це повідомили в Укргідрометцентрі, передають Патріоти України. Синоптики попереджають про небезпечні та стихійні мет...

Тису перепливати не знадобилось: На Закарпатті ухилянт епічно обвів навколо пальця прикордонників та втік в Угорщину, де його радісно прийняли

четвер, 18 квітень 2024, 9:32

Вартові кордону виявились явно не готовими до такого шустрого клієнта у 50 років з гаком. На Закарпатті чоловік на КПП "Астей" (Лужанка) вирвався від прикордонників і втік в Угорщину. . Як повідомляє журналіст Віталій Глагола з посиланням на джерела ...