​Йому було 54, і він воював за Україну: Стало відомо про загибель запорожця на Донбасі

9 липня рано вранці під час бою загинув 54-річний житель Мелітополя (Запорізька область) Володимир Новгородський

Чоловік служив за контрактом в 54-й окремій механізованій бригаді. Про це з сумом повідомляють Патріоти України з посиланням на місцеву «Індустріалку».

Як уточнили в Мелітопольському об'єднаному міському військовому комісаріаті, Володимир Новгородський був мобілізований в армію в 2014-му, цей рік і наступний проходив службу у 79-й окремій аеромобільній бригаді ЗСУ.

У 2016-му став контрактником і продовжив захищати Батьківщину вже в лавах 54-ї бригади. Друзі і знайомі бійця, який склав голову на полі бою 9 липня, відзиваються за нього як про чесну і відданому людину.

"Я просто хочу, щоб ви знали, що він був. Справжній. Надійний. Чоловік", - написала волонтер Світлана Алексєєва про Володимира Новгородського з позивним "Міхалич". У загиблого залишилися дружина і син.

Мілевський поновив кар'єру футболіста: Стало відомо, де він буде грати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:58

Колишній нападник київського "Динамо" та збірної України Артем Мілевський оголосив про повернення у футбол. 39-річний уродженець Мінська виступатиме за столичний медіаклуб IGNIS, передають Патріоти України. За IGNIS грають футбольні агенти та функціон...

Посол пояснив, чи приїде ТЦК шукати ухилянтів за кордоном

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:30

Після низки новин про те, що поза межами України може розпочатись процес ідентифікації військовозобов’язаних українців, яких поки не збираються зобов’язувати повертатись, дипломати розповіли деякі нові подробиці, передають Патріоти України. В коментар...