Йому гроші не тхнуть: Екс-нападник збірної України розповів, чому погодився грати в Росії

Андрій Воронін, як і більшість легіонерів, поїхав до Росії, щоб заробити грошей.

Андрій Воронін. Фото: fc-metalist.com.

Екс-нападник збірної України Андрій Воронін розповів про те, чому погодився на перехід у московське Динамо в 2010 році. За словами Вороніна, як такого футболу ні в Росії, ні в Україні немає, а є просте відмивання грошей, повідомляють Патріоти України з посиланням на Советский Спорт.

"Знову готовий повторити: футболу ні в Росії, ні на Україні немає. Є заробляння, відмивання грошей тощо. Де тут футбол? Те, на що у нас грають, – не футбол", - цитує Вороніна видання.

Через фінансові причини поїхав грати в Росію і Воронін. За його словами, російські клуби пропонують таку зарплату, заради якої можна відмовитися від виступів у європейських чемпіонатах.

"Я приїхав, щоб заробити. А Халк навіщо в Зеніт перейшов? Думаєте, він щось знав про Санкт-Петербург, про історію міста? Йому поклали зарплату в 7 мільйонів євро – от він і погодився", - заявив Воронін.

За словами Вороніна, більшість легіонерів приїжджають в Росію, щоб просто заробити грошей і поїхати.

Нагадаємо, Воронін грав у московському Динамо протягом 2010-2014 років.

"Там буде жорстка версія": Нардеп розповів про консульські послуги для військовозобов'язаних

четвер, 18 квітень 2024, 8:30

Представник української делегації в ПАРЄ, яка працює з правами людини, висловився про необхідність надання можливості українцям справедливо користуватися консульськими послугами, щоб запобігти масовим відмовам від громадянства. Про це йшлося в коментар...

Вчені розповіли, до якого максимального віку можуть дожити люди

четвер, 18 квітень 2024, 8:24

Люди споконвіку намагалися вигадати спосіб боротьби зі старінням та смертю. Тому протягом історії максимальна тривалість життя постійно зростала завдяки покращенню умов життя, медицині та гігієні, передають Патріоти України. Проте й досі наукова спіль...