Іранець, сховавшись у холодильнику, хотів нелегально потрапити до Німеччини, а помилково приїхав в Україну (відео)

​Перебуваючи в холодильній камері більше трьох діб, нелегал міг померти від переохолодження.

Іранець провів три доби у холодильнику. СкріншотГромадянина Ірану, який переховувався в рефрижераторі, затримали українські прикордонники. Про це повідомляється на сайті Держприкордонслужби, передають Патріоти України.

Відзначається, що іранець нелегально намагався потрапити в ЄС, він думав, що їде в Німеччину. «Чоловік був упевнений, що прямує до Німеччини, куди і хотів незаконно потрапити, ховаючись серед вантажу», - йдеться в повідомленні.

У той же час відзначається, що перебуваючи в холодильній камері більше трьох діб, нелегал міг померти від переохолодження. «Група оглядачів, яка виявила іноземця, можна сказати, врятувала йому життя», - зазначили прикордонники.

Наразі чоловіка доставлено до пункту тимчасового тримання Чернівецького прикордонного загону, де його буде оглянуто та надано необхідну медичну допомогу. В даний час тривають заходи по встановленню всіх обставин правопорушення. «Подальшу долю незаконного мігранта буде вирішувати суд. Швидше за все, чоловіка надалі відправлять на Батьківщину», - йдеться в повідомленні на сайті держприкордонслужби.

Новий закон про мобілізацію скоро вступить у силу: Які обов'язки будуть у чоловіків віком 18-60 років

понеділок, 29 квітень 2024, 7:24

Верховна Рада 11 квітня ухвалила в цілому законопроєкт про мобілізацію в Україні. Закон уже підписав президент Володимир Зеленський. Він набуде чинності 18 травня 2024 року, передають Патріоти України. Як розповіли в Міністерстві оборони, відповідно до...

Пенсії з 1 травня перерахують автоматично: Ось кого торкнеться підвищення

понеділок, 29 квітень 2024, 6:50

Пенсії в Україні перерахують із 1 травня. Йдеться про тих, хто досяг віку від 70 років і при цьому розмір їхньої виплати не сягає 10 340,35 грн. Такий перерахунок відбудеться автоматично, передають Патріоти України. Щоб отримати доплати, потрібно відпо...