Йшли вбивати, конкретно: дебошири, які напали на патрульних у Миколаєві, виправдалися, що «святкували день народження дочки»

Учасники інциденту в Миколаєві дають свідчення слідчому.

Ілюстрація: ua.112.ua.Поліція встановила особи всіх нападників на наряд патрульної поліції в мікрорайоні Кульбакіно. Про це повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції в Миколаївській області, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Раніше повідомлялося, що в ніч на 18 березня біля будинку № 41 по вулиці Знам'янській група агресивних молодиків напала на трьох поліцейських патрульної поліції. Конфлікт почався через те, що поліцейські зробили зауваження дебоширам.

В результаті бійки один патрульний знепритомнів, але нападники продовжували бити його. Втихомирив хуліганів тільки попереджувальний постріл, після якого вони розбіглися. Тоді патрульним вдалося затримати одного з нападників на них чоловіків.

За даними обласної поліції, на патрульних напали тільки двоє з восьми порушників. «Як з'ясувалося, місцеві жителі у віці від 20 до 30 років в ту ніч святкували день народження дочки одного з товаришів, тому перебували в нетверезому стані. Це, згідно з їхніми поясненнями, і вплинуло на поведінку, а також реакцію на зауваження поліцейських», - наголошується в повідомленні.

Бронювання від мобілізації подовжено для ще однієї категорії військовозобов'язаних: Що варто знати

понеділок, 6 травень 2024, 13:22

Кабінет міністрів подовжив на місяць термін дії відстрочки від призову для працівників "Укрзалізниці". Про це йдеться в постанові уряду № 492 від 3 травня "Деякі питання бронювання військовозобов’язаних працівників залізничного транспорту", передають ...

Кабмін внесе зміни в правила перетину кордону через новий закон про мобілізацію: Кого зачепить

понеділок, 6 травень 2024, 12:50

У зв'язку з новим законом про мобілізацію в Україні, який набуде чинності 18 травня 2024 року, Кабінет міністрів внесе зміни до правил перетину кордону. Зокрема, вони стосуватимуться осіб, які мають право на відстрочку. Про це 6 травня повідомив речник...