Істерика "побєдоносія": "Інтер" все ж хоче показати 9 травня скандальний серіал

​Керівництво каналу готове навіть звернутися до суду з позовом на Держкіно.

Кадр з серіалу "Танкіст". Фото:Новости - bigmir)net

Телеканал "Інтер" вважає неправомірним рішення Держкіно про відмову в реєстрації серіалу "Танкіст", оскільки воно було ухвалене на підставі інформації, що не стосується стрічки. Як повідомляє прес-служба каналу, Інтер надав відомству "вичерпний пакет документів", що підтверджують виробництво серіалу фізичними та юридичними особами Білорусі, що не порушує українського законодавства, передають Патріоти України.

"Телеканал "Інтер" упевнений, що Держагентство України з питань кіно має взяти до уваги додатково надані документи, переглянути своє рішення і провести держреєстрацію серіалу "Танкіст" білоруського виробництва. На цьому етапі триває оскарження рішення Держагентства України з питань кіно", – йдеться в заяві телеканалу, яку цитує Телекритика.

Якщо ситуацію не вдасться врегулювати таким чином, "Інтер" має намір звернутися до суду.

На каналі розповіли, що в наданому Міністерством культури Білорусі державному реєстраційному посвідченні зазначено, що серіал "Танкіст" вироблений у цій країні в 2016 році компанією ЗАТ "Телевізійний продюсерський центр". Зйомки стрічки також проводилися на території Білорусі, а 100% знімальної групи – її громадяни.

Телеканал планував показати серіал 9 травня.

Як відомо, 3 травня Держагентство України з питань кіно заборонило "Інтеру" показувати серіал "Танкіст", оскільки телеканал не вказав, що виробником серіалу окрім Білорусі є країна-агресор Росія.

"Спроба правовласника видати російський продукт за білоруський не пройшла", - заявив голова Держкіно Пилип Іллєнко.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...