Історія про Різдво: Новорічне світлове шоу на фасаді львівської опери вразило мережу (фото, відео)

Текстовою основою і джерелом натхнення для команди "Lirwak" стали вірші Богдана-Ігоря Антонича та гуцульські новорічно-різдвяні приповідки.

Свято на головній площі Львова. Фото: скріншот з відео.

Львів'янам та туристам, які на головній площі Львова зустрічали Новий 2019 рік, показали відеомапінг-шоу. В супроводі музики гурту "Lirwak" Львівський оперний театр перетворили на незвичний арт-об'єкт, передають Патріоти України.

За 10 хвилин до опівночі відеомапінг показав історію про Різдво. Були використані гуцульські мотиви з різьблення по дереву, кераміки, візерунки килимів та одягу. Текстовою основою і джерелом натхнення для команди стали вірші Богдана-Ігоря Антонича та гуцульські новорічно-різдвяні приповідки.

Ще один новорічний відеомапінг показали у мікрорайоні Сихів, перед Культурно-освітнім центром ім. Довженка. У відеопроекті на 16-ти метровій сценічній конструкції були зображені етно-коди різних куточків України. Дійство відбулось під музику гурту "Ягоди", який виконував давньоукраїнські, ритмічні композиції.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...