Із заявами про тероризм: Актор Сергій Безруков з'явився в Сирії (відео)

Актор виступив на авіабазі Хмеймім в Сирії.

Сергій Безруков. Фото: informvest.net.

Народний артист Росії Сергій Безруков виступив у російській авіабазі Хмеймім в Сирії на відкритті культурно-дозвільного центру. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

На думку артиста, російським військовим в Сирії дуже важливо не втрачати зв'язок з Батьківщиною. Святкові концерти, виставки, що проводяться в новому центрі, допоможуть їм відчути себе ближче до Росії. Він також зазначив, що тероризм - це "найстрашніший і несправедливий вид війни. Ця війна ведеться в тилу і не щадить ні жінок ні дітей".

"Хочеться побажати витримки, терпіння, сил нашому контингенту тут, який захищає не тільки Батьківщину, а й весь світ. Це дуже важлива місія", - додав Безруков.

Ухилянтів повернуть назад? Литва може відмовити в наданні посвідки на проживання чоловікам з України

середа, 8 травень 2024, 10:50

Литва може відмовити в наданні посвідки на проживання чоловікам з України. Зокрема, якщо Київ доведе, що вони відхиляються від військової служби. Про це заявила прем'єр-міністр Литви Інгріда Шимоніте. "Ми не будемо організовувати депортацію або шукати ...

Це варто знати! Що треба нести на цвинтар у поминальні дні і чи можна брати їжу і алкоголь

середа, 8 травень 2024, 10:45

Через тиждень після найбільшого християнського свята Великодня починаються поминальні дні. Уцей час віряни відвідують своїх померлих близьких на кладовищі та вшановують їх. Однак не всі знають, з чим саме потрібно приходити на цвинтар. Тому священник П...