Канібалізм, розп'яття та гвалтівники: мережу підірвала відеопідбірка хітів російської пропаганди

Шокуючий відеоролик про "суворі" українські будні активно ширять у мережі.

Фото:zn.ua

В інтернеті набирає популярність ролик з «шедеврами» російської пропаганди про події в Україні під час Революції Гідності в 2014 році та війні на Донбасі, повідомляють Патріоти України.

У ролику згадали і про нібито «факти канібалізму» в Україні, і про нібито «згвалтовану жінку» під час епілептичного нападу на блокпосту, і про «розп'ятого хлопчика» в Слов'янську.

«Все це було реально показано по російському телебаченню, і не в гумористичних програмах», - коментують в соцмережах відеоролик.

У Румунії ведмідь ледве не загриз іноземну туристку, яка хотіла зробити з "милим створінням" селфі (відео)

середа, 24 квітень 2024, 9:40

У Румунії британська туристка, імʼя якої не називають, ледь не залишилася без руки через любов до фотографування диких тварин, а саме – ведмедя. Інцидент закінчився пораненням, яке не загрожує життю 72-річної жінки. . Під час шпиталізації вона розпов...

Пенсії в Україні перерахують заднім числом, деякі отримають прибавку відразу за кілька місяців: Кого стосується

середа, 24 квітень 2024, 9:23

В Україні у червні проведуть перерахунок пенсій для тих, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку. Підвищення мали провести з квітня, але статистика щодо стажу приходить із запізненням, тож у червні заплатять підвищення одразу за кілька місяці...