Карма наздогнала: На Житомирщині мажор, що збив насмерть чоловіка і не поніс покарання, загинув у ДТП

23-річний Дмитро Червонюк, син власників Рівненського льонокомбінату та ТМ "Goldi-Льонокомбінат", у 2013 році, перебуваючи в нетверезому стані, збив людину.

Дмитро Червонюк з батьком. Фото: golosno.com.ua.У четвер, 8 червня о ДТП поблизу міста Коростишів Житомирської області, загинув 23-річний Дмитро Червонюк - керівник проекту Goldi Jeans, син Олега і Галини Червонюків, власників Рівненського льонокомбінату та ТМ "Goldi-Льонокомбінат", найбільшого українського ритейлера одягу. Про це повідомляє місцевий сайт Голосно, передають Патріоти України.

Зазначається, що Червонюк на своєму мотоциклі зіткнувся з вантажівкою КрАЗ, яка здійснювала розворот із лівого ряду. За інформацією патрульної поліції, першою на місце трагедії прибула "швидка". Хлопця доставили до Коростишівської ЦМЛ, однак, його травми виявилися несумісними із життям.

У серпні 2013 року в центрі Хмельницького Червонюк, перебуваючи в нетверезому стані за кермом Toyota RAV-4, порушив правила дорожнього руху, перетинаючи дві суцільні лінії, і на високій швидкості на пішохідному переході збив 26-річного хлопця. Від отриманих травм той помер на місці.

За словами родичів загиблого Червонюку після цього намагалися "приписати якісь хвороби", і в результаті він раптово опинився в неврологічному відділенні Хмельницької обласної лікарні.

У 2014 році Апеляційний суд Хмельницької області амністував Червонюка на підставі присудження третьої групи інвалідності та утримання малолітньої дочки. У 2015 році, після апеляції сторони звинувачення, це рішення було ухвалено судом повторно.

Новина про загибель Червонюка-молодшого викликала серйозний резонанс у Facebook.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...