Карма наздогнала? У Сирії розбився російський вертоліт, є загиблі

Ударний вертоліт Мі-28Н Повітряно-космічних військ Росії зазнав катастрофи у Сирії.

У Сирії розбився російський вертоліт, є загиблі Фото: ukranews.com.

Два члена екіпажу вертольота Мі-28Н ВКС РФ, що впав у Сирії, загинули, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"12 квітня 2016 року о 1:29 за мск (1:29 за Києвом) при виконанні польотів в районі міста Хомс (Сирія) зазнав аварії вертоліт Повітряно-космічних сил Росії Мі-28Н. Два члена екіпажу загинули", - йдеться в повідомленні відомства РФ.

"По доповіді з місця аварії, вогневого впливу на вертоліт не було", - додали в прес-службі.

У військовому відомстві уточнили, що при виконанні пошуково-рятувальних робіт тіла загиблих льотчиків евакуйовані і знаходяться на авіабазі Хмеймім.

"На місці катастрофи вертольота працює оперативна група фахівців з розслідування льотних пригод. Причини льотної події з'ясовуються", - йдеться в повідомленні Міноборони.

В Україні очікується зміна погоди на вихідних: Синоптики озвучили детальний прогноз

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:24

На вихідних в Україні нарешті відступлять заморозки й почне поступово теплішати. Так, в областях температура повітря в денні години зросте до +17+24 градусів, передають Патріоти України. Як свідчать дані Укргідрометцентру, у більшості областей очікуєт...

"Брудні" методи: У Грозному масово отруїли футболістів "Сочі" перед вирішальною грою з місцевим "Ахматом"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:50

Грозному отруїлися 14 футболістів "Сочі" перед матчем чемпіонату Росії проти місцевого "Ахмата". Сочинський клуб є прямим конкурентом чеченської команди за місце у елітному дивізіоні. Незважаючи на отруєння, постраждалих змусили вийти на гру, яка заве...