Карма? У Росії крупного банкіра вбило трубою на дорозі

Справжньою причиною ДТП, в якому загинув банкір, міг стати хронічно поганий стан російських доріг.

У Росії крупного банкіра вбило трубою на дорозі. Фото: metallcomp.ru.

Крупний російський банкір, керуючий тамбовським регіональним відділенням "Ощадбанку" Володимир Ларін загинув в безглуздому ДТП на трасі Тамбов - Воронеж. У лобове скло автомобіля BMW X1, яким керував фінансист, влетіла металева труба, яка випала з кузова вантажівки, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Дану інформацію журналістам вже офіційно підтвердили в прес-службі "Ощадбанку Росії", співробітники якого сумують з приводу передчасної смерті свого колеги. За даними ГІБДД, подія трапилася пізно ввечері на 83-му кілометрі дороги, по якій Володимир Ларін повертався з Воронежа в Тамбов. Труба, що випала з вантажного автомобіля, який рухався в зустрічному напрямку, була недостатньо якісно закріплена. Банкір миттєво загинув на місці. Пасажиру, що їхав з ним, пощастило більше - його труба не зачепила, а завдяки подушкам безпеки він обійшлося і зовсім без травм.

Цікаво, що водій вантажного автомобіля, з якого впала труба, навіть не помітив ДТП і поїхав далі, немов нічого не трапилося. В даний час його особистість і номер машини намагаються встановити співробітники ГІБДД.

Варто відзначити, що справжньою причиною ДТП, в якому загинув банкір, міг стати хронічно поганий стан російських доріг. В одних регіонах водії мучаться через "наноасфальт" у вигляді горбів, а в інших - асфальтобетонне покриття укладають прямо в сніг. Не дивно, що при їзді по таких трасах з деяких автомобілів навіть вивалюється на ходу вантаж.


Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...

Через новий закон про мобілізацію? Українці почали масово дарувати авто - МВС розкрило статистику

середа, 24 квітень 2024, 18:22

У квітні в сервісних центрах МВС спостерігається значне збільшення кількості реєстраційних процедур. З початку місяця було оформлено 110 997 заяв за договорами купівлі-продажу. Також останнім часом значно збільшилась кількість перереєстрацій автотрансп...