"Кацапи, а ми ж попереджали": У Росії сталася велика аварія на електростанції, постраждали шахти та підприємства

Припущення українців-науковців виправдалося: аварія на російській електростанції майже повністю залишила Сибір без світла

У Росії на електростанції - жахлива аварія та пожежа. Фото: http://tvzvezda.ru/

22 серпня близько 14:00 у Свердловській області сталася аварія на Рефтинській ДРЕС. Через це вся територія Сибіру тимчасова була знеструмлена, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Діалог".

Потужність гідроелектростанції через цей інцидент впала з 2295 Мвт до нуля. Представник ПАО "Енел Росія" в Уральському федеральному окрузі заявив, що через аварію сталося руйнування ізолятора на відкритому розподілювальному пристрої 220 кВ, з викидом мастила та загоранням.

Без світла залишились мешканці Республіки Бурятія, Алтайського та Забайкальського краю, Новосибірської, Кемеровської, Омської областей.

Шахти Кузбасу та "Томскнефтехим" тимчасово припинили роботу, були збої на нафтовидобутку "Лукойлу" та під час руху поїздів. Про можливі токсичні викиди поки мовчать.

Аварія з настільки серйозними наслідками сталася у Росії вперше за кілька останніх років, повідомляють у росЗМІ.

Цікаво, що 10 днів тому "Патріоти України" писали про можливість в найближчому майбутньому початку хвилі аварій на російських електростанціях через "тиху війну" українських хакерів та науковців проти агресора. "Совпадение?.."

Була розбита губа, синці та кров: Спливли нові подробиці смерті чоловіка в ТЦК Кривого Рогу

четвер, 9 травень 2024, 11:28

Рідні померлого в Саксаганському районному ТЦК Кривого Рогу чоловіка приїздили до моргу на упізнання його тіла. Вони кажуть, що воно в синцях і крові. Про це пише "Суспільне". Як розповіла мати померлого Тетяна Зайцева, жодних документів про смерть син...

Відмова від повістки та неявка до ТЦК: В Україні підняли штрафи для ухилянтів

четвер, 9 травень 2024, 10:28

Верховна Рада України ухвалила у другому читанні законопроект №10379 про посилення відповідальності за військові правопорушення. Який, зокрема, в кілька разів підвищує штрафи для ухилянтів. Таким чином, сьогодні відповідний законопроект парламентарі ух...