Казанова-посланець СНІДу: ВІЛ-інфікований чоловік умисно заразив 30 жінок

Італієць заявив, що якщо б хотів навмисне заражати жінок, то з цією метою він би регулярно відвідував бари. Судді винесли вердикт — 24 роки ув'язнення.

Валентино Таллуто. Фото:Il Gazzettino

В Італії бухгалтера Валентино Таллуто засудили до 24 років в'язниці за те, що умисно заразив 30 жінок ВІЛ-інфекцією. Про це передає BBC, зазначають Патріоти України.

Лікарі діагностували у Таллуто ВІЛ в 2006 році. З цього моменту він вступив в контакт з 53 жінками, передавши вірус 30 з них. Як зазначається, партнерок італієць шукав на сайтах знайомств.

В результаті його дій ще чотири людини заразилися вірусом з жінками, яких він інфікував. Серед них троє чоловіків і одна дитина.

Адвокат чоловіка наполягав, що Таллуто діяв необережно, але не навмисно. Сам італієць заявив, що якщо б хотів навмисне заражати жінок, то з цією метою він би регулярно відвідував бари. Судді вислухали аргументи захисту і винесли вердикт — 24 роки ув'язнення.

Постраждали багато людей: У Черкасах тролейбус наїхав на пішоходів (фото, відео)

середа, 8 травень 2024, 21:44

У Черкасах 8 травня сталася дорожньо-транспортна аварія. Там тролейбус не пропустив автомобіль Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС), вдарився, перевернув авто і сам проїхав пів квартала по тротуару. Про це розповіли у поліції Черкаської обла...

Адвокат розповів, скільки в'язнів насправді хочуть воювати

середа, 8 травень 2024, 21:30

На думку адвоката Сергія Старенького, невелика кількість ув'язнених виявить бажання воювати. За різними оцінками, якщо тисячу осіб мобілізують, "то це буде велика кількість". Верховна Рада сьогодні, 8 травня, ухвалила закон про мобілізацію засуджених о...