"Каждый мой выход в город - это спецоперация": Бабченко продовжує співпрацю із СБУ

Російський журналіст впевнений, що у Кремлі навряд чи відмовилися від планів щодо ліквідації "зрадників" та "ворогів".

Аркадій Бабченко. Фото: Фейсбук.

Опозиційний російський журналіст Аркадій Бабченко стверджує, що після проведення спецоперації СБУ з його участю, для нього нічого не закінчилося, і в даний час триває їх співпраця, передають Патріоти України.

«Сейчас мне ничего нельзя. Я не могу выйти на улицу, я не могу встретиться с кем хочу, я не могу поехать куда хочу, я не могу делать, что захочу. Мне нельзя не то, что пойти в кафе посидеть с друзьями – я даже в магазин выйти не могу. Еду мне привозят. Каждый выход в город - это спецоперация. Каждая встреча - где-то в закрытом помещении, заранее оговоренном, лучше в охраняемом месте. План пребывания в этом месте заранее разрабатывается. Встречи возможны только с небольшим количеством людей», - написав він на своїй сторінці в Facebook.

Також Бабченко вважає, що в Росії якимось чином заволоділи доступом до його гаджетів і можуть їх читати і прослуховувати, в зв'язку з чим переговори про зустріч - це окрема спецоперація.

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...