Каже, що хотів пожартувати: На Луганщині затримали чоловіка, який підкинув активісту в авто відрізану голову барана (фото)

До того, як підкинути голову, чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, бігав по місту Сєвєродонецьку і лякав нею молодих дівчат.

Фото:прес-служба ГУ НП в Луганській області

У місті Рубіжне на Луганщині поліція встановила та затримала чоловіка, який підкинув пакет з відрізаною головою барана в автівку громадському активісту. Про це інформує відділ комунікації поліції Луганської області, зазначають Патріоти України.

Правопорушником виявився 35-річний місцевий мешканець, раніше судимий. Чоловік заробляє на життя випадковими заробітками. Поліції пояснив, що ніяких злочинних намірів відносно активіста не мав, а підкинув пакет в багажник машини, бо хотів пожартувати. Вирішується питання про притягнення затриманого до відповідальності.

Як з’ясувалось, чоловік напередодні підробляв, допомагаючи по господарству власникові однієї шашличної. Саме там він і взяв відрізану голову барана. І до того як підкинути її у машину активісту, він, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, бігав по місту Сєвєродонецьку і лякав цією головою молодих дівчат.

Слід наголосити, що 7 травня до поліції міста Рубіжне звернувся місцевий мешканець – громадський активіст та повідомив про те, що виявив у багажнику свого автомобіля, який звечора залишив біля свого будинку, пакет в якому знаходилась відрізана голова барана. Даний факт був зареєстрований.

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...