Казка для НАЗК: Глава Нацполіції Кропивниччини купив собі джип "за копійки"

​У своїй декларації Сергій Кондрашенко вказав вартість позашляховика в сім разів нижче ринкової ціни.

Сергій Кондрашенко. Фото:BBC

Глава Головного управління Національної поліції в Кропивницькій області Сергій Кондрашенко 31 грудня 2016 придбав собі автомобіль Toyota Land Cruiser 2006 року випуску за 45 000 гривень. Відповідна інформація розміщена в декларації головного поліцейського Кіровоградщини за 2016 рік, передають Патріоти України з посиланням на Центр медіа розслідувань Прозоро.

З публічних оголошень відомо, що вартість Toyota Land Cruiser 2006 року випуску як у поліцейського випуску стартує від $13 тис і досягає майже $50 тис. Ціна залежить від стану і модифікації автомобіля.

В один день з Кондрашенком новий автомобіль купила і його дружина - Nissan juke 2012 року випуску. У самій декларації дружина поліцейського не вказала вартість покупки, проте в розділі "Витрати і угоди суб'єкта декларування" за звітний період вказані дві покупки сім'єю рухомого майна - на 45 і 50 тис грн.

Схоже що друга цифра і є вартістю Nissan juke 2012 року випуску. На ринку ціни на такий автомобіль починається з $12 тис.

Таємна "допомога"? Компанії з Індії та Китаю постачали росіянам отруйне м'ясо

середа, 24 квітень 2024, 17:59

У м'ясі буйволів з Індії, яке в Росії часто видають за яловичину і продають по всій країні, Россільгоспнагляд виявив бактерії групи кишкової палички, а в курячих грудках з Китаю, що поставляються на російський ринок, знайшли сальмонеллу. Про це пише ...

Прийшла повістка, але є бронь: Українцям пояснили, чи потрібно йти до ТЦК

середа, 24 квітень 2024, 17:47

В Україні суттєво змінилася правила вручення повісток та покарання за неявку до ТЦК, і кожен військовозобов'язаний знає, що на повістку потрібно реагувати, щоб не потрапити у халепу, передають Патріоти України. Але що робити тим, хто раніше отримав бр...