Керченський - наступний: В окупованому Криму обвалився щойно встановлений міст (фото)

Конструкція не витримала і тижня.

Підвісний міст у Криму не простояв і тижня. Фото: Аргументи тижня Крим.

Підвісний міст між Сімеїзом і скелею Діва у тимчасово окупованому Криму, який відкрили в 26 липня 2017 року, став недоступним для відвідувачів, оскільки його пошкодив сильний вітер. Про це повідомляє "Аргументи тижня Крим", передають Патріоти України.

Глава компанії "Фрірайт", яка реалізовувала проект, Анрі Каунов ніяк не коментує інцидент, тому терміни ремонту розрекламованого туристам об'єкту невідомі.

Цей міст має довжину близько ста метрів, і будівельники обіцяли, що він витримає вагу до 20 тонн. Однак конструкція ушкодилася від звичайних поривів вітру.

На новину про поломку моста відразу відреагували і користувачі соцмережі Twitter. Так, відповідний пост з'явився на сторінці Roksolana Today&Крим.

"Сімеїз. Підвісний місток, відкритий недавно, відвалився від вітру. Шкода, що на той момент там не було Козенка, "депутата" Державної Думи", - пише користувач.

Як повідомляли Патріоти України, раніше інтернет розвеселило відео, на якому хор з шести жінок похилого віку виконує пісню "Кримський міст".

Одна з країн Європи хоче радикально змінити правила для українських біженців: Чого чекати

вівторок, 23 квітень 2024, 17:23

У Норвегії пропонують продовжити колективний захист для українців із 3 до 5 років, що дасть уряду та парламенту Норвегії більше часу та можливостей для вирішення ситуації із українськими біженцями. Також розглядається можливість видачі звичайних дозвол...

Аби створити відчуття кризи: Samsung запровадив 6-денний робочий тиждень

вівторок, 23 квітень 2024, 16:48

Samsung Group запровадив шестиденний робочий тиждень для керівників всіх підрозділів компаній. Головною причиною є труднощі в бізнесі. Про це повідомляє Business Insider, передають Патріоти України. Деякі керівники підрозділів почнуть працювати за нови...