Керівництво ФФУ озвучило завдання збірної України на Євро-2016

Показати чудову гру – чудова ціль, але беріть вище, пане президент ФФУ: показати чудову гру в фіналі!

Президент ФФУ Андрій Павелко. Фото: xsport.uaОфіційний сайт ФФУ передав заяву президента ФФУ Андрія Павелко про те, що головне завдання збірної України на Євро-2016 - вихід з групи. "Найголовніше завдання — це вихід з групи. І потім крок за роком, step by step йти далі і ставити максимальні завдання", - інформують Патріоти України.

Також президент зазначив, що кожен уболівальник бажає збірній України досягнення максимальних цілей, які будуть досяжні тільки поступово. Крім цього, Андрій Павелко зазначив, що важливим буде показати чудову гру, за допомогою якої залишити позитивний слід в історії чемпіонату Європи у Франції.

"Є чудова робота команди УЄФА, яка у складний час показала злагоджену роботу, як в безпеці та організації, так і в інших побутових питаннях для всіх збірних і федерацій", - додав Павелко. Додамо, що українського футболіста Ярмоленко авторитетнее британське видання The Telegraph включило в список двадцяти кращих гравців Євро-2016.

"Добре, що став на міну": Мати російського окупанта зраділа, що син повернувся з фронту інвалідом

неділя, 5 травень 2024, 21:30

Російський окупант Олексій Воронін пішов вбивати українців через борги і кредити. Додому загарбник повернувся без кінцівки, але радіє, що отримав мільйони компенсації та купив квартиру. Історію "трьохсотого" окупанта розповів Юрій Бутусов, передають Па...

Російський футболіст поскаржився на ромів та маленьку зарплату в Словаччині

неділя, 5 травень 2024, 20:50

Російський футболіст Микита Глушков розповів, що його шокувало під час виступів у Словаччині, передають Патріоти України. «У словацькому місті Требішов було населення близько 30 тисяч, і третина – роми. Вечорами було небезпечно гуляти – раптом хтось із...