Кеті Перрі представила гімн Олімпіади-2016 (фото, відео)

За день до відкриття Олімпійських Ігор в Ріо американська співачка опублікувала довгоочікуваний кліп на пісню Rise.

Кеті Перрі в кліпі Rise. Скріншот.

Напередодні церемонії відкриття Олімпіади-2016, яка стартує 5 серпня в Ріо-де-Жанейро, американська співачка Кеті Перрі представила довгоочікуваний кліп на гімн Ігор, пісню Rise, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

31-річна зірка повідомила про вихід ролика на своїй сторінці в Twitter, супроводивши новину підписом: "Через кров, піт (багато поту) і сльози, ми продовжуємо підніматися".

Режисером нового музичного відео став Пол Гор, який раніше зняв кілька кліпів для британської співачки Паломи Фейт.

Відео вийшло емоційним і надихаючим: в ньому Кеті, прикута до величезного парашута, намагається вибратися з пустельних каньйонів і злетіти, зістрибнувши з обриву.

Нагадаємо, що вже сьогодні пісню Rise можна буде почути на церемонії відкриття Олімпіади-2016.

Літні Олімпійські ігри в Ріо-де-Жанейро триватимуть до 21 серпня. За цей час буде розіграно 306 медалей в 28 видах спорту. В Олімпіаді 2016 бере участь рекордна кількість країн - 206. 207-м учасником Ігор стане збірна біженців, спортсмени якої виступатимуть під Олімпійським прапором.

Суд виніс вирок військовому з Рівненщини, який закликав знищити усіх депутатів Верховної Ради

вівторок, 30 квітень 2024, 13:45

Дубровицький районний суд виніс вирок старшому солдату ЗСУ, який записав відео, де закликав знищити 450 депутатів Верховної Ради України. Про це йдеться у вироку суду, передають Патріоти України. Так, згідно з матеріалами справи, йдеться про уродженця ...

На Черкащині чоловік отруївся дуже схожими на печериці грибами

вівторок, 30 квітень 2024, 13:19

На Черкащині госпіталізовано чоловіка з отруєнням дикорослими грибами, які він назбирав на подвір'ї власного будинку. Про це інформує Черкаський обласний центр контролю та профілактики хвороб, передають Патріоти України. "33-річний житель села Червона ...