Хай на суді обс*рається у своїх памперсах і надалі: Оніщенко відмовився вносити заставу за свого лежачого побратима по корупції

"У Постного вже була застава, яку було заплачено, і як тільки він заплатив заставу, його дружно зустріли всі органи НАБУ в СІЗО і посадили знову" - обурився Оніщенко.

Фігуранту "газової справи" Валерію Постному памперси міняли прямо в суді. Фото:hromadske.uaНародний депутат Олександр Оніщенко заявив, що ніхто не буде платити 250 млн грн застави, призначеної фігуранту справи про розкрадання газу ПАТ "Укргазвидобування" Валерію Постному. Про це він повідомив в ефірі каналу 112 Україна, передають Патріоти України.

"Слухайте, вони будуть називати будь-які цифри, які завгодно. Ви ж бачили, як вони працюють, вони працюють за тими же принципами, які були в Януковича. У Постного вже була застава, яку було заплачено, і як тільки він заплатив заставу, його дружно зустріли всі органи НАБУ в СІЗО і посадили знову. ... Гроші ніхто їм платити не буде, їх, по-перше немає, на такі суми, які вони говорять, тому ніхто цю заставу платити не буде", – сказав Оніщенко.

Раніше Апеляційний суд Києва обрав для фігуранта "газової справи" Валерія Постного запобіжний захід у вигляді утримання під вартою і збільшив заставу до 250 млн грн.

Як відомо, 5 липня Верховна Рада дала дозвіл на притягнення Оніщенка до кримінальної відповідальності, його затримання і арешт.

За попередніми даними, в результаті викритої газової схеми державі було завдано збитків у розмірі 3 млрд грн. З них 1,6 млрд – це кошти, отримані в результаті перепродажу газу посередниками та виведені через фіктивні підприємства; 1,3 млрд грн – це несплачена сума ренти за користування надрами.

До 20 червня суд арештував на 60 днів 10 учасників так званої "газової справи", одним з головних фігурантів якої називають Валерія Постного.

Через стан здоров'я Постний кілька разів не з'являвся на судові засідання, однак його почали доставляти до суду примусово.

За висновками незалежної судово-медичної експертизи, Постний симулює наявність у нього проявів захворювання.

На Закарпатті священнику УПЦ МП заборонили у служінні через... демонстрацію статевих органів

четвер, 16 травень 2024, 22:52

Днями у Мережі з'явилися відео, де священник Свято-Георгіївського "Кривського" чоловічого монастиря Хустської єпархії УПЦ МП Віктор Шпілька демонстрував статеві органи, передають Патріоти України. Після розголосу в соцмережі та суспільного резонансу в ...

У Львові солдат застрелив полковника

четвер, 16 травень 2024, 21:41

У Львові Личаківський районний суд засудив старшого солдата за випадкове вбивство полковника. Про це йдеться в Єдиному реєстрі судових рішень, передають Патріоти України. Трагічний інцидент стався у листопаді 2022 року на території однієї з військових ...