Хеллоуін у стилі скреп: У російському барі запросили скуштувати "політичний труп" Обами

​​​Ідея викликала лише негативні відгуки місцевих жителів, які назвали адміністраторів бару "ватяними путіноїдами"

Барак Обама. Фото:Lenta.ruУ російському місті Омськ адміністрація одного з барів вирішила розважити своїх відвідувачів на Хеллоуїн. В ніч з 29 на 30 жовтня Клієнтам запропонують торт у вигляді президента США Барака Обами. Про це повідомляє місцеве видання СуперОмск, зазначають Патріоти України.

"Друзья, только 29 октября, в самую жуткую ночь, ждем вас в баре "Абсент Море", чтобы отведать "политический труп" президента США Барака Обамы абсолютно бесплатно. Нет санкциям! Вынос сладкого тела для поедания состоится в 24:00. Приходите полакомиться! Узнай, какой на вкус президент США", - йдеться в анонсі заходу.

Слід зазначити, що така ідея поки викликала лише негативні відгуки в мережі. "Я думал, нормальное заведение, а оказалось, что ватный маразм и до вас добрался. Жаль", - прокоментував допис в групі бару у ВКонтакте росіянин Антон Пашкін.

На кладовище - тільки з документами? В Україні в поминальні дні біля цвинтарів чергуватиме поліція

субота, 11 травень 2024, 11:54

В Україні у поминальні дні біля кладовищ будуть чергувати поліцейські. Правоохоронці можуть перевіряти людей, українців просять бути обачними. Про це заявила заступниця начальника Департаменту комунікацій Нацполіції Юлія Гірдвіліс в ефірі телемарафону....

Цифра вражає! Скільки українських чоловіків за час війни нелегально перейшли у Румунію

субота, 11 травень 2024, 10:30

Від початку повномасштабного російського вторгнення в Україну близько 11 тисяч українських чоловіків нелегально перейшли кордон із Румунією. Про це заявив представник прикордонної поліції Румунії Флорін Коман. За його словами, в більшості випадків втік...