"Х*й на нього. Нехай стоять тепер п*ськами міряються": Тука оцінив заяви Захарченка про блокаду

Заступник міністра вважає, що після нашої блокади, вже ніякої блокади з боку терористів бути не може.

Георгій Тука. Фото:http://telegraf.com.ua/

Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука вважає, що бойовики своєї блокадою не зможуть завдати шкоди Україні. Про це він заявив в коментарі InfoResist, передають Патріоти України.

"Х*й на нього (сміється)", - сказав чиновник.

Відповідаючи на питання, що можуть зробити бойовики, Тука заявив: "Те ж саме, що наші ідіоти зробили, то і вони зробили. Нехай стоять тепер п*ськами міряються".

Він додав, що підприємства і Ахметова відібрали за "революційною доцільністю". Заступник міністра вважає, що після нашої блокади, вже ніякої блокади з їхнього боку бути не може.

"Вони тепер можуть намагатися виробництво цих підприємств перенаправити в Росію. Успіху я в цьому не бачу, тому що в Росії такого свого добра хоч греблю гати. Розграбувати, повивозити все обладнання вони можуть. Наскільки мені розповіли, на один лише Алчевський меткомбінат завезли перед цими подіями обладнання на мільярд доларів", - додав він.

Жінка-"ніндзя" примудрилася майже рік прожити у вивісці на даху супермаркету

вівторок, 14 травень 2024, 12:53

Жінку-безхатька зі штату Мічиган, США, знайшли у вивісці на даху супермаркету Family Fare у Мідленді. Вона жила там близько року, і ніхто її не помічав. Про це пише Oddity Central, передають Патріоти України. 34-річну жінку, ім'я якої не називається, з...

"Коли фотографувала номери авто": Одеситка заявила, що її побив милицею працівник ТЦК

вівторок, 14 травень 2024, 12:43

Мешканка Одеси заявила, що її побив милицею чоловік у військовій формі, який назвався працівником ТЦК. Про це постраждала написала на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України. Жінка розповіла, що вона та троє її друзів прибули до відділку...