Хіти тижня. 10 000 вбитих земляків його хвилюють менше: "Мені боляче. Він цього не заслуговує. Володимира завжди захищатиму своєю енергією і любов'ю," - відомий український артист освідчився Путіну

Сергій Полунін у 13 років покинув Україну. Працював провідним солістом у Королівському балеті Великобританії. У 2012 році переїхав жити у Москву.

Сергій Полунін. Фото: Рейтерс.

Артист балету із Херсону Сергій Полунін прилюдно захистив президента Росії Володимира Путіна. Вважає, що до нього ставляться несправедливо. Полунін розмістив відповідний пост на свій 29-й день народження в Instagram, передають Патріоти України.

"Дякую за привітання із днем народження. Я хочу скористатися цим днем і направити всі ваші добрі побажання Володимиру. На мою думку, в деяких частинах світу ЗМІ ставляться до нього несправедливо, а це не правильно. Мені боляче від цього, оскільки я був раніше в такому ж положенні і знаю по собі це відчуття. Ніхто не заслуговує на те, щоб із ним поводилися погано або несправедливо", - написав Полунін, додавши фото Володимира Путіна.

"Коли я був дитиною, я бачив в ньому світло і бачу зараз. Володимира я буду завжди захищати своєю енергією і любов'ю. Давайте ставитися із любов'ю одне до одного! Тільки так ми змінимо цей світ на краще!" - додав він.

Пост артиста викликав неоднозначну реакцію підписників: "Дуже дивно", "Чогось я підвис зараз", "Серьожа, вас катують?", "Тризуб на руці не пече?"

Сергій Полунін у 13 років покинув Україну. Працював провідним солістом у Королівському балеті Великобританії. У 2012 році переїхав жити у Москву. Отримав роботу в кількох театрах.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...