Хіти тижня. "А чи допомогли тобі, синку, твої москалі?": Україновбивцю з "Війська Донського" впіймали у Харкові з арсеналом гранат

Мешканець Харкова, уродженець однієї з республік Кавказу, у 2014 році за власною ініціативою почав співпрацювати з російсько-терористичними військами.

СБУ затримала чергового найманця окупантів. Ілюстрація: соцмережі.

Співробітники СБУ затримали у Харкові бойовика терористичної організації "Л/ДНР" із арсеналом гранат. Про це на своїй сторінці у Facebook написав начальник прес-служби Управління СБУ в Харківській області Владислав Абдула, передають Патріоти України.

Зазначається, що мешканець Харкова, уродженець однієї з республік Кавказу, у 2014 році за власною ініціативою почав співпрацювати з російсько-терористичними військами, які окупували території Луганської і Донецької областей.

"Бойовик перебував у складі незаконних збройних формувань "ДШБ ДНР", "Козача спілка "Війська Донського ДНР", спеціалізуючись на диверсійно-розвідувальній діяльності. У складі батальйону терористів "ЛНР" "Заря" харків’янин також брав активну участь у бойових діях проти підрозділів Збройних Сил України поблизу м. Дебальцеве", - сказано у повідомленні.

СБУ заявляє, що повернувшись на Харківщину для "відпочинку", бойовик продовжував підтримувати контакти з представниками терористичних організацій "ЛНР" та "ДНР", а також вербував місцевих мешканців для участі у незаконних збройних формуваннях.

За інформацією силовиків, найближчим часом зловмисник планував знов виїхати на окуповану територію та приєднатися до бойовиків "ЛНР". Правоохоронці провели обшук приватного домоволодіння у Харкові, де мешкав зловмисник, під час якого виявлено та вилучено сім бойових гранат Ф-1, РГД-5 та РГ-42 із запалами, а також дві тротилові шашки загальною вагою 400 грамів.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...