Хіти тижня. Бере за душу: У Харкові 30-тисячний стадіон заспівав гімн України (відео)

Глядачі на стадіоні хором виконали гімн разом з музикантами гурту "Океан Ельзи".

Скрін відео

На концерті гурту "Океан Ельзи" в Харкові 30-тисячний стадіон "Металіст" хором виконав гімн України. Відео з’явилося на офіційній сторінці гурту "Океан Ельзи" в Facebook, зазначають Патріоти України.

Музиканти дали концерт на арені "Металіст" у Харкові вчора, 24 серпня. Наприкінці виступу десятки тисяч глядачів разом зі Святославом Вакарчуком хором заспівали державний гімн.

"Зі святом, Україно!" – йдеться у підписі до ролику.

"Наша гордість! За душу бере! До мурашок! Дуже потужно! Неймовірно! Серце завмирає!" – захоплюються українці в коментарях.

Слуга Гетманцев похвалився, що оподаткував PornHub в Україні

п’ятниця, 3 травень 2024, 5:00

Відтепер для нього то чесна та пристойна фірма. Канадська компанія Aylo (раніше MindGeek), якій належить порнографічний сервіс PornHub, зареєструвалася платником ПДВ в Україні як постачальник електронних послуг. Про це повідомив голова податкового комі...

Відсутність екіпажу дало змогу оптимізувати геометрію Manta Ray: У США завершили тестування підводного безпілотника для довготривалих місій (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 3:25

Прототип безпілотного підводного апарату Manta Ray завершив випробування у воді біля узбережжя Південної Каліфорнії в лютому і березні 2024 року. Про це повідомляється на сайті DARPA. . Випробування продемонстрували гідродинамічні характеристики в мор...