Хіти тижня. Бродського звинуватили у злочинному нехлюйстві: Власник порталу "Обозреватель" у мережі своїх елітних кафе пригощав відвідувачів кишковою паличкою - ЗМІ

Любителям поласувати тістечками не радять купувати вироби у кондитерських Бродського, оскільки в результаті такої "дегустації" існує ризик потрапити на лікарняне ліжко.

Фото:bagnet.orgПровівши експертизу кондитерських виробів, які пропонують своїм клієнтам п'ять київських кафе, державна лабораторія оголосила вирок: в продукції чотирьох закладів ДСТУ дотримані, тоді як тістечко «Піраміда» з «Калини» не відповідає вимогам державних санітарних правил. В даному тістечку фахівці лабораторії виявили бактерії групи кишкових паличок (коліформи), а вміст аеробних і факультативно-анаеробних мезофільних мікроорганізмів перевищили допустимі норми в 70 разів, зазначають Патріоти України.

Всього в закладі, що належить урядовому уповноваженому з дерегуляції господарської діяльності Михайлу Бродському, було куплено п'ять порцій десертів. Варто відзначити, ціни в закладі «Калина» аж ніяк не скромні, а скоріше навіть навпаки. Як би там не було, якщо вам випало потрапити в цю кондитерську, будьте особливо обережні при виборі таких тістечок, як «Піраміда» і «Чорна смородина».

У першому, як уже було сказано, «кишить» кишкова паличка (цей небезпечний мікроорганізм є причиною більшості гострих харчових отруєнь, а також може спровокувати інфекційні захворювання сечових шляхів), а ось ті, хто ризикне поласувати «Чорною смородиною», повинні запам'ятати наступне. У цій «смакоті» виявлено підвищений вміст трансізомерних жирів.

Вітчизняні медики відзначають, що систематичне споживання солодощів з підвищеним вмістом трансізомерних жирів може спровокувати ожиріння, атеросклероз, цукровий діабет та інші важкі захворювання. Вчені припускають, що чоловіки, які часто вживають такі солодощі, ризикують стати імпотентами.

Такі ось «смаколики» можна покуштувати в гостях у брехливого чиновника Михайла Бродського, чий заклад «Калина» позиціонується як кондитерська преміум-класу!

«Кишкова паличка - мікроорганізм, який живе в кишківнику людини, але він повинен бути в певній кількості. У підвищеній концентрації різні її різновиди можуть викликати гострі стани, аж до дизентерії", - зазначив доктор медичних наук, лікар-гастроентеролог вищої категорії Вадим Шипулін.

За його словами, такі результати експертизи можуть бути причиною того, що були порушені санітарно-гігієнічні умови виробництва - не виключено, що кондитер переніс легку форму кишкової інфекції, яку «передав» любителям поласувати сумнівними тістечками. Такий шлях зараження фахівці називають «фекально-оральним», і уникнути його можна лише шляхом найсуворішого дотримання санітарно-гігієнічних норм.

«Люди, які працюють в кондитерських, повинні дотримуватися правил особистої гігієни. Людина, яка готує або вживає їжу, повиннна ретельно мити руки. Найактивніше кишкова паличка розмножується в солодких і жирних продуктах, якими є кондитерські вироби. Якщо доросла здорова людина може відбутися легким послабленням стільця, то маленькі дітки, особливо ті, які мають проблеми з імунітетом, можуть серйозно постраждати від кишкової палички, аж до летального результату", - попереджає лікар-дієтолог-гастроентеролог, кандидат медичних наук, директор клініки «Лад» Лариса Бойченко.

Мабуть, це один із проявів «дерегуляції» в стилі урядового брехуна Михайла Бродського - замість того, щоб неухильно дотримуватися правил контролю виробництва їжі, кондитерська чиновника «Калина» пропонує своїм респектабельним клієнтам сумнівні десерти, вживання яких є досить ризикованим задоволенням.

Ласунам, які відвідують таку ось «дерегульовану» кондитерську, варто пам'ятати, що після вживання тутешніх наїдків є ризик потрапити на лікарняне ліжко.

Джерело: Багнет

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...