Хіти тижня. Через критику Путіна: Російський ватник у Латвії вибив око українцю

Латвійцям має бути лячно з того, яка сволота, ладна на вбивство заради "світлого образу" кремлівського карлика, ходить вулицями їхньої столиці.

Ілюстрація:Хуст NEWS

"Моєму другові, Валерію Шебалдєнкову, тиждень тому (2.06.18 близько 22.00 за місцевим часом) кацап вибив око." Про це у Facebook пише Сергій Сидорук, передають Патріоти України, продовжуючи:

Ударом черевика в обличчя, попередньо зваливши на підлогу. Через суперечку про те, чи вбивця Путін чи ні. На території Євросоюзу, у Ризі.

Валерій просто приїхав туди на кілька днів трохи подихати Європою. Зупинився у готелі Автосол, Госпітальна 6а.

Напад стався у магазинчику поруч, куди Валерій вийшов по сякий-такий харч для вечері. Місцева поліція на місці злочину не прийняла заяву про напад. Їдьмо, мовляв, до відділку.

А у Валерія був вибір: або до відділку, або до лікарні у надії врятувати око, бо за розриву очного яблука надія тане щохвилини.

Український консул обіцяв займатися цією справою. Чи виконає обіцянку?

Ідентифікувати нападника дуже просто, бо той місцевий, найімовірніше громадянин Латвії. Продавчиня знає його особисто і навіть товар відпустила у борг, записавши той борг у зошит.

Наразі маємо тест на те, чи здатна Україна захищати своїх громадян за кордоном і домагатися покарання їхніх кривдників.

Та й латвійцям має бути лячно з того, яка сволота, ладна на вбивство заради "світлого образу" дядька Пу, ходить вулицями їхньої столиці.

Контакти потерпілого Шебалдєнкова Валерія з його згоди надам небайдужим колегам у лічку. Ніколи не просив про репост. Тепер прошу. Ніколи не знав фаху, кращого за журналістський. Тепер знаю. Снайпер. Так, щоб межиочі.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...