Хіти тижня. Через отруєння екс-агента ГРУ російських олігархів у Британії охопила паніка - ЗМІ

Фахівці-консультанти великого російськогов Лондоні завалені запитами від клієнтів, стурбованих своєю безпекою. Один з російських багатіїв навіть зробив запит на встановлення у квартирі системи фільтрації повітря, на зразок тієї, що є в "ядерних бункерах".

На місці отруєння екс-агента ГРУ Скрипаля у Солсбері. Ілюстрація:Радіо СвободаРосійські олігархи, які проживають в Британії, в терміновому порядку посилюють безпеку своїх будинків, наймають додаткових охоронців і медиків. Про це пише британське видання The Evening Standard, інформують Патріоти України.

Після отруєнням нервово-паралітичною речовиною екс-офіцера ГРУ РФ Сергія Скрипаля та смерті російського бізнесмена Миколи Глушкова, фахівці-консультанти олігархів в Лондоні завалені запитами від клієнтів, стурбованих своєю безпекою.

Їх запити включають особистих охоронців, цілодобовий доступ до медиків, моніторинг постачання продуктів харчування і перевірку персоналу.

"Я вже отримала півтора десятка дзвінків від наших російських клієнтів з проханням надати інформацію про охоронців, додаткову охорону для будинків і підключення до сервісів їжі на винос", - розповіла Беккі Фатемі, керуючий директор агентства з нерухомості Rokstone, яка також надає інші консультаційні послуги своїм багатим покупцям.

Один з клієнтів навіть зробив запит на встановлення системи фільтрації повітря, на зразок тієї, що є в "ядерних бункерах", в своїй квартирі в житловому комплексі One Hyde Park на заході Лондона.

Як відомо, 66-річного російського шпигуна-перебіжчика Сергія Скрипаля разом з його дочкою отруїли в центрі британського міста Солсбері 4 березня. За даними слідства, проти них застосували нервово-паралітичну речовину. Скрипаль і його дочка впали в кому.

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...